Pre-order Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing wanneer je een product vooraf bestelt bij O des Femmes, zowel online als telefonisch. Door een pre-order te plaatsen, ga je ermee akkoord gebonden te zijn aan deze voorwaarden, dus lees deze zorgvuldig voordat je een pre-order plaatst en bewaar een kopie of notitie voor je eigen administratie.

Een pre-order plaatsen

Vooraf vrijgegeven bestellingen (“Pre-orders”) zijn bestellingen voor producten (“Producten”) die nog niet beschikbaar zijn voor algemene verkoop bij O des Femmes, www.odesfemmes.com

Om een ​​reservering te kunnen plaatsen, moet je bepaalde informatie verstrekken, inclusief maar niet beperkt tot uw naam, adres en factuurgegevens. Het is je eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze informatie correct en up-to-date is. Als we geen nauwkeurige informatie hebben, kunnen wij je niet op de hoogte houden over het product.

Betalingen

Wanneer je een pre-order plaatst, moet je de volledige prijs van het product vooraf betalen. Je kunt de vooruitbestelling op elk moment annuleren en een volledige terugbetaling van uw vooruitbestellingsbetalingen ontvangen voordat het product is verzonden.

Pre-orderbetalingen garanderen niet de beschikbaarheid van het product, maar vertegenwoordigen je aanbod om het product te kopen wanneer het algemeen te koop wordt aangeboden. We behouden ons het recht voor om je aanbieding niet te accepteren en je aanbieding wordt pas geaccepteerd nadat het vooraf bestelde product is betaald & verzonden.

Levering

Waar mogelijk worden bestellingen naar je verzonden of staan ​​ze klaar om zo snel mogelijk af te halen, afhankelijk van beschikbaarheid.

De releasedatum kunnen worden gewijzigd. Als gevolg hiervan kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele wijzigingen in releasedata of pre-ordervensters die door ons worden geadverteerd.

Annulering

Elke partij kan een reservering op elk moment annuleren, om welke reden dan ook, voordat wij u op de hoogte hebben gebracht dat het product is verzonden (“Bericht vanuit PostNL van verzending”). Als de annulering plaatsvindt vóór de kennisgeving van verzending, heb je recht op volledige terugbetaling van je vooruitbetaling.

De aankoop van het product is onderhevig aan aanvullende voorwaarden, die in de orderbevestiging aan je worden meegedeeld voordat je de aankoop voltooit. Als u iets in onze online winkel koopt, zijn de aankoopvoorwaarden van onze online winkel ook van toepassing.

We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden te wijzigen. Kijk op onze website voor updates.